Elemek szűrése dátum szerint: május 2016
hétfő, 30 május 2016 16:12

HTE Puskás Tivadar díj

HTE Puskás Tivadar díjat kapott tanszékünk munkatársa, Gerhátné Dr. Udvary Eszter. Az Egyesület a most odaítélt Puskás Tivadar díjjal Gerhátné Udvary Eszter oktatói és nemzetközi szintű kutatói munkája mellett a HTE egyesületi életében betöltött sokszínű, megbízható szervezői tevékenységét ismeri el.
A Puskás Tivadar díjazottak méltatásai elérhetők a HTE honlapján: http://www.hte.hu/puskas-tivadar-dij-meltatasok-2010-tol#2016

Kategória: Hírek

2016. május 10-én 10:00 kezdettel Dr. Arno EICHBERGER nagy sikerű előadást tartott a vezetést segítő rendszerek és az önvezető autókkal kapcsolatos kutatásaikról. Az előadás teltházas volt, kb. 40 fő jött el a hazai autóiparban érintett cégektől (Bosch, ThyssenKrupp, BHE, MFA, SZTAKI, stb.) és a BME különböző tanszékeiről. Az előadó a Graz University of Technology, Institute of Automotive Engineering vezető helyettese, az Interdisciplinary Project: Advanced Driver Assistance, Automated Driving and Vehicle Dynamics vezetője. Az előadás meghívója, amely tartalmazza az előadó rövid életrajzát és munkahelyének ismertetőjét is a csatolmányban található.

Kategória: Hírek